dilluns, 29 de novembre del 2010

Escola Oberta

Com molts de vosaltres ja haureu observat, des de fa algunes setmanes l'escola està oberta fins les 18:00. Aquest servei promocionat per l'AMPA permet que els nens puguin berenar al pati de l'escola i que les famílies puguin relacionar-se sense haver de sortir correns perquè tancava l'escola.

El professor Marcel és l'encarregat de la vigilància del pati en aquest horari. Segons sigui l'acollida d'aquest nou servei ens plantejarem en un futur la seva ampliació o continuitat.

dissabte, 27 de novembre del 2010

Lipdub al cole...

Fa uns dies vaig rebre un correu del Ricard (el President de l'AMPA). Em comentava que volia fer un Lipdub. El primer que vaig fer va ser anar a google a veure que era això del lipdub; sincerament, era el primer cop que ho sentia. El següent pas, com no, anar al youtube... El primer que vaig trobar (hi ha infinitat) va ser el de la Universitat de Vic i ... la veritat és que em va agradar molt.

Bé, ara que ja sabem que és un lipdub, i tal com us vam comentar el dia de l'Assemblea, aquesta serà la segona activitat que prepararem pels nois de l'ESO. Quan diem que és pels nois de l'ESO volem dir que ells s'encarregaran d'organitzar l'activitat (triar la cançó, el recorregut per l'escola,...) però evidentment, serà una activitat oberta a tots els alumnes del col·legi i a tots els que volgueu participar-hi.

Encara no hi ha una data fixada. S'ha començat a treballar (sembla ser la cançó està pràcticament triada) i es comença a treballar alguna cosa més. També s'ha fet algun contacte amb gent de TV3 perquè es faci una entrevista a alguns alumnes i es pugui veure un tall.

Conforme es vagin tancant els diferents punts us anirem informant. Podeu enviar idees que tingueu al respecte...

divendres, 26 de novembre del 2010

Setmana Blanca

Com tots sabeu, aquest any el calendari lectiu incorpora una novetat consistent en una setmana sense activitat docent. La setmana triada pel Departament d'Educació (Demarcació del Vallès) és la compressa entre els dies 7 i 11 de març de 2011.

L'AMPA està organitzant un casal per aquests dies. S'estan duent a terme converses amb una empresa especialitzada en aquests tipus d'activitat. Anireu rebent tota la informació a mesura que anem disposant de la meteixa.

De moment, us podem dir que l'horari serà de 9:00 a 13:30 i de 15:30 a 17:00. Hi haurà servei de menjador pels que ho necessitin, contractat a la mateixa empresa que subministra el catering habitualment a l'escola, tot i que s'haurà de contractar a banda del servei habitual.

Esperem que aquest servei s'adapti a les voestres necessitats.

dilluns, 22 de novembre del 2010

Subvenció Servei d'acollida

Com ja es va informar mitjançant una circular i també es va comentar a l'Assemblea de l'AMPA del dia 18 de novembre, l'AMPA ha obtingut una subvenció de la Generalitat pel concepte de l'acollida matinal.

L'import íntegre d'aquesta subvenció s'ha destinat a disminuir el cost que aquest servei representa per les famílies. D'aquesta manera els imports, tant del servei períodic com el de l'acollida puntual, ha resultat reduït al voltant d'un 50% respecte dels costos que es venien pagant fins ara.

Estem treballant per aconseguir més subvencions. Us informarem puntualment...

divendres, 19 de novembre del 2010

Eleccions Junta de l'AMPA

Tal com es va comentar a l'Assemblea ordinària del passat 18 de novembre, es convoquen eleccions a la Junta de l'AMPA.

El calendari és el següent:

  • 14 de gener de 2011. Inici període presentació de candidatures.
  • 31 de gener de 2011. Fi del període de presentació de candidatures.
  • 24 de febrer de 2011. Assemblea extraordinària per escollir la nova Junta
Us mantindrem oportunament informats.

diumenge, 14 de novembre del 2010

Masterclass FAMA con Lorena Gallego (i 2)

La setmana passada vam tenir l'ocasió de poder assistir com espectadors a la Masterclass de Lorena. Hem de dir que ens va sorprendre la facilitat amb la que es va guanyar als nois de l'ESO. L'ambient va ser molt maco durant tota la classe i els nois s'ho van passar d'allò més bé, tant que no van tenir prou i després algú ens va comentar que els havia vist practicant a la plaça de l'Ajuntament...

Al finalitzar la classe amb els nois de 3r i 4t d'ESO, la Lorena va baixar a les classes de 5è i 6è on va contestar un munt de preguntes que li van fer els nens i es va fer algunes fotografies amb ells.

Gràcies Lorena!

divendres, 5 de novembre del 2010

Masterclass FAMA con Lorena Gallego

Històricament, els estudiants d'ESO han estat una mica oblidats per part de l'AMPA. El fet de que cap dels integrants de l'AMPA tinguéssim fills d'aquestes edats ha ocasionat que no encertéssim en les nostres propostes per tal d'arribar a ells.

Aquest any hem intentat posar fill a l'agulla i solucionar aquest problema. Ho hem fet de la millor manera que hem trobat. Hem incorporat al Josep Paniello com a nou col·laborador de l'AMPA. Es tracta d'una incorporació molt valuosa; ell està a diari en contacte amb els nois d'ESO pel que coneix sobradament quines són les seves inquietuds i que és allò que els motiva. Des d'aquí et donem la benvinguda Josep.

La primera activitat que s'ha organitzat consisteix en una Masterclass de Lorena Gallego de FAMA, participant en el concurs televisiu FAMA i guanyadora en una de les seves categories impartirà una classe de ball als nois d'ESO. Donada la gran demanda, hi haurà dues sessions, els dies 10 i 12 de novembre.

dimecres, 3 de novembre del 2010

Assemblea AMPA

Bon dia,

El proper dijous 18 de novembre a les 19:30 en primera convocatòria i a les 20:00 h en segona, es farà l'assemblea ordinaria de l'AMPA. L'ordre del dia és:

  1.  Aprovació dels comptes del curs 2009 - 2010
  2. Canvi de membres de la Junta
  3. Pressupost curs 2010 - 2011
  4. Activitats extraescolars
  5. Altres activitats per aquest curs
  6. Pregs i preguntes

 Us esperem a tots!