dimecres, 22 de desembre del 2010

Bon Nadal i Feliç 2011

dimarts, 21 de desembre del 2010

Els nois de Karate participen a la Marató de TV3 (i2)

Dins de les diferents activitats que es van celebrar el diumenge amb motiu de la Marató de TV3 per les lesions medul·lars i cerebrals adquirides , els nois i noies que fan aquesta extraescolar van participar a la concentració de Kyokushin Karate que va tenir lloc al Parc Fluvial del Besòs.

Iván, gràcies per la teva implicació en les classes...

dilluns, 20 de desembre del 2010

Teatre i cantada de Nadales

El divendres vam gaudir de la ja clàssica cantada de Nadales realitzada per nois de diferents cursos de primària. Entre nadala i nadala vam poder veure "Les Pastoretes", una obra de teatre interpretada pels nois i noies que fan l'extraescolar de teatre. Tots ho van fer molt bé, els més petits, els que ho feien per primer cop i els que ja són actors consolidats. En aquest enllaç teniu fotos tant de les nadales com de l'obra de teatre.

No voldria acabar sense agraïr a les senyoretes Cesca i Lourdes la seva dedicació en l'organització d'aquestes activitats. Igualment volem agraïr la col·laboració de la Maria Gallardo (baix) i del Manuel Fernández (bateria), que van acompanyar amb els seus instruments algunes de les nadales.


També et pot interessar:
Segona obra de teatre de la temporada

divendres, 17 de desembre del 2010

Setmana blanca (2)

Entre avui i dilluns rebreu una circular amb més informació sobre la Setmana Blanca. Donada la importància d'aquest tema hem decidit crear una pàgina independent on anirem penjant tota la informació relacionada a mida que anem disposant de la mateixa. Podeu accedir-hi des del menú superior o des d'aquest enllaç.

És molt important que llegiu bé la circular principalment pel que fa a la data límit de les inscripcions (14 de gener).

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que tingueu al respecte.

dissabte, 11 de desembre del 2010

IIa Recollida de joguines (i2)

Avui s'ha fet la 2a Recollida de joguines. Ha estat tot un èxit!.

S'han recollit moltes més joguines que l'any passat. Recordeu que les joguines recollides es donaran a una ONG de la ciutat, segur que ho agrairan molt.

El dia ha anat perfecte, molta assistència de gent, els pallassos ens han fet passar una estona molt divertida i els nens, i també els grans, hem gaudit de la seva actuació.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració i en especial a la Núria i al Quim per la xocolata i la coca que estaven boníssimes.


divendres, 10 de desembre del 2010

Els nois de Karate participaran a la Marató de TV3

Els nois i noies que fan l'activitat extraescolar de Karate participaran a la Marató de TV3 per a LES LESIONS MEDUL·LARS I CEREBRALS ADQUIRIDES.


Els participants trobareu més informació en l'enllaç que hi ha a la part superior (karate) i al calendari, clicant sobre l'activitat.

Us esperem a tots!


dimecres, 1 de desembre del 2010

IIa Recollida de joguines

El proper dissabte 11 de desembre tindrà lloc la IIa Recollida de Joguines organitzada per l'AMPA. Vine i porta aquelles joguines que ja no fas servir.



Les joguines recollides seran lliurades a una ONG de la ciutat. Mentre duri la recollida  podrem gaudir d'una actuació de pallassos i d'una xocolatada per gentilesa de Xocolates GENESCÀ.

Us esperem dissabte 11 de desembre de 11 a 13 hores. (Entrada pel pati).