divendres, 23 de desembre del 2011

IIIa Recollida de joguines (i2)

Pot ser alguns de vosaltres ja heu desconnectat i esteu de vacances, però des de l'AMPA no volíem perdre l'ocasió d'agraïr a tothom, en primer lloc la seva assistència a la Festa del dissabte passat i com no, les vostres aportacions i col·laboració.

Si hem de valorar la jornada pel volum de joguines recollides, l'èxit ha estat total. S'han recollit, si hem de mirar prim, més del doble de joguines que l'any passat. Quan es va anar a recollir les joguines, pràcticament no hi cavien a la furgoneta. Més espectacular encara va ser la rebuda que van tenir per part de les Germanes Tereses de Calcuta, associació a la que s'han donat les joguines. Com a mostra d'agraïment ens van donar aquesta felicitació que us volem fer arribar a tots vosaltres i en especial als que hi vau col·laborar.





També us deixem algunes fotos de l'arbre dels dessitjos, de com va anar la festa i de les joguines recollides...




... per cert, la xocolata estava molt bona. Gràcies Quim i Núria.


Amb la col·laboració de:




dimecres, 21 de desembre del 2011

Pessebre vivent (i3)

RECTIFICATIU .

Aquesta representació es farà a l'escola i no serà oberta al públic. La representació està dirigida als nens de cicle inicial. Si algú de vosaltres no va poder assistir al pessebre vivent protagonitzat pels nois i les noies de teatre el passat dia 12, ara té una darrera oportunitat. El proper dijous dia 22 a les 10 h, tot just abans de les Nadales que cantaran les noies i els nois de l'ESO, es farà la darrera representació a l'Escola.




Com sempre us esperem a tots en el Casal Pere IV. Disculpeu les molèsties.

Bon Nadal


Fi de les activitats extraescolars del 1r trimestre

El dimecres 21 es donaran per finalitzades les activitats extraescolars del primer trimestre. Els vostres fills rebran conjuntament amb les notes, els informes que han realitzat els seus monitors.

Les activitats es reprendran el proper dilluns dia 9 coincidint amb l'inici de les classes del segon trimestre. 

dimecres, 14 de desembre del 2011

Pessebre Vivent (Teatre) (2)

El dilluns passat, els nois i les noies de teatre ens van fer una petita representació d'un pessebre vivent.

Uns eren veterans en aquests tipus d'actes però per altres aquest era el seu debut. Gràcies a tots per la vostra actuació i per fer-nos passar una estona divertida.

Gràcies també als narradors, la Núria i l'Èric,a la senyoreta Lourdes i a totes les professores i els professors que  van col·laborar.


Si clikeu sobre la presentació podreu accedir a l'album amb les fotos.

diumenge, 11 de desembre del 2011

IIIa Recollida de joguines

Com ja és habitual per aquestes dates, aquest any i després de l'èxit del curs passat, tornem a organitzar la Recollida de Joguines.

Enguany celebrem la tercera edició. Serà el proper dissabte 17 de desembre d'onze a una del mig dia al pati de l'escola. Durant tot el matí es farà una xocolatada per gentilesa de Xocolates Genescà. També gaudirem de l'actuació d'uns pallassos que segur que ens faran passar una estona divertida.



Podeu portar totes aquelles joguines que han quedat arraconades a casa vostra i així fer espai per les que puguin arribar aquest Nadal.



Amb la col·laboració de: 

dijous, 8 de desembre del 2011

Assemblea AMPA (i2)

Com ja sabeu, el passat dijous dia 1 de desembre va tenir lloc l'Assemblea general de l'AMPA del curs 2011 -2012.

Es van aprovar els comptes del curs passat i es va explicar el pressupost previst per aquest any. A banda del tema comptable es va fer un repàs de les activitats extraescolars que s'estan realitzant a l'escola enguany i els projectes que es volen encetar com per exemple la socialització dels llibres de text.

Per tots aquells que entigueu interessats i que no vau poder assitir a l'assamblea aquí us deixem la presentació que vam elaborar per fer l'exposició. També us recordem que per a qualsevol suggerència que tingueu podeu contactar amb nosaltres mitjançant aquest bloc o el correu de l'AMPA.

dissabte, 3 de desembre del 2011

Karate Beach (i2)

Com ja sabeu el passat dissabte els nois i noies de karate van fer un entrenament a la platja de la Vil·la Olímpica. Com podeu veure a les fotos, el dia va acompanyar i van assistir més de 20 nens que s'ho van passar molt bé. 

Després de l'entrenament, els que ho van voler, van anar a dinar al McDonald's i després fills i pares van acabar jugant a futbol a la platja.

Aquí us deixem unes fotografies.

Tenim la intenció de repetir aquestes sortides de karate i fer-les extensives a d'altres activitats. Us anirem informant.

dijous, 1 de desembre del 2011

Pessebre Vivent (Teatre)

Els nois i les noies que fan l'extraescolar de teatre i la seva professora, la Lourdes, ens han organitzat un Pessebre Vivent pel proper dia 12 de desembre a l'auditori del Casal Pere Quart (c/ Lacy). Es faran dues representacions, una després de cadascun dels concerts de Nadal que faran els nois de Cicle Mitjà i de Cicle Superior.

Els horaris són els següents

Concert C. Mitjà 15h30m, Pessebre vivent aprox 16h
Concert C. Superior 16h30, Pessebre vivent aprox 17h

Tots els pares dels alumnes que fan teatre esteu convidats.