divendres, 19 d’abril del 2013

Ia Trobada de Famílies Jesús Salvador

Fa unes setmanes vam tenir l'oportunitat de gaudir d'un dia tots plegats a la neu. Ara us proposem fer una trobada el proper dia 28 d'abril. L'horari és a partir de les 12:00 h i es podrà allargar fins les 20:00 h.

El lloc triat són les instal·lacions de l'Associació de Veins de la urbanització Can Canyameres, Avda. Can Canyameres s/n, Sentmenat.


També us podeu descarregar aquest codi QR per fer servir des de els dispositius mòbils.



Al lloc que anirem hi ha camps de futbol, bàsquet, parc infantil, taula de ping-pong i molt espai on còrrer i jugar.







Per dinar hi ha diferents opcions:
Podeu portar el dinar de casa
Fer carn a la brasa (el carbó s'ha de portar de casa).
Comprar entrepans o torrades.

La beguda s'ha de comprar al local de l'Associació de Veins de Can Canyameres.

És necessari que compreu els tíquets anticipadament ja que les places són limitades. El preu dels tíquets és d'1 € per persona i els podeu comprar als membres de l'AMPA que hi seran a les tardes de 17:30 a 18:00 h a la secretaria del col·legi. Els menors de tres anys no necessiten tíquet.




Us esperem a tots!


dimarts, 16 d’abril del 2013

Campionat de Karate

Si la setmana passada us parlàvem de la Jornada de Portes Obertes de dansa amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, avui us volem informar sobre el I Campionat Interclubs de Karate que tindrà lloc el proper diumenge 21 d'abril i al que podran assistir, prèvia inscripció, els alumnes que fan l'activitat extraescolar de Karate al col·legi.

El campionat tindrà lloc a les instal·lacions del Club Esportiu Malibú, al carrer Bosch i Cardellach núm. 47 de Sabadell.

Els participants hauran d'estar a les 9:30h a les instal·lacions. La competició començarà a partir de les 10h.


Molta sort a tots els participants!

divendres, 12 d’abril del 2013

Jornada de portes obertes a l'activitat de dansa

Aquest mes d'abril és el mes de la dansa.  Per commemorar-ho les professores de dansa han pensat en fer unes jornades de portes obertes en les que les mares i pares de les alumnes podreu presenciar el que es fa en una classe.

Dimecres dia 17 d'abril es farà la jornada de portes obertes per les alumnes que fan dansa els dilluns i dimecres, i el dijous dia 18 d'abril per les que ho fan el dimarts i dijous.



Us esperem!