dilluns, 17 de juny del 2013

Fi dels cursets de natació


Han finalitzat els cursets de natació d'aquest curs 2012 - 2013 que s'han impartit a l'Esportiu Malibú. El darrer dia, les mares i pares vam poder gaudir de més a prop de l'activitat doncs ens van permetre accedir-hi a les piscines per veure els nostres peixets. Al finalitzar les classes els monitors van lliurar a tots els nens el seu informe amb el nivell assolit i els van obsequiar amb un casquet de bany. Els POPS, DOFINS, CRANCS, GRANOTES, BALENES i TAURONS estaven eufòrics amb els seus diplomes.

El balanç d'aquest curs podríem afirmar que ha estat positiu en quant a servei, instal·lacions, assistència i tracte rebut.

Aquí us deixem algunes fotos d'aquesta jornada




Ja hem començat a preparar el curs vinent. Esperem repetir l'experiència.

Aquí trobareu la circular pels alumnes nous,  i aquí la dels alumnes que ja han cursat l'activitat.




dimecres, 12 de juny del 2013

Festival Llar d'Infants

Si us parlem dels peixos, les tortugues i les granotes, molts de vosaltres no sabreu a que ens referim. Doncs bé, estem parlant de les classes de la llar d'Infants.

Aquests nens faran un Festival el proper dimarts 18 de juny a les 16:45 hores a l'Auditori 3 d'Unnim al carrer d'en Font.

Esteu tots convidats. Us esperem!

dilluns, 10 de juny del 2013

Festa Final de Curs 2012 - 2013

La fi del curs arriba i com els darrers anys el volem acomiadar fent una festa. Serà el proper divendres 14 de juny a partir de les 17:45 al pati del col·legi. Tindrem berenar i begudes, tallers i espectacle.



Ho volem passar molt bé i ens agradaria que tu no hi faltessis.

Us esperem a tots!

dijous, 6 de juny del 2013

IV Festival Final de Curs de Dansa i Karate

S'acaba els curs i amb ell les activitats extraescolars. Com ja és habitual, el dimarts 18 de juny a les 18h30m a l'auditori 3 (sala gran) d'Unnim c/ d'en Font de Sabadell es farà el IV Festival de final de curs de les activitats extraescolars. Hi participaran els nois i noies que fan les activitats de Dansa i Karate.

Els nens aniran directament amb els monitors des del col.legi fins l'auditori. Allà esperarem a tots els pares.

Aprofitem per recordar-vos que les activitats extraescolars s'acaben el 14 de juny i que les portes obertes es mantenen fins el 20 de juny (el 21 de juny no hi ha classes lectives a la tarda). També, relacionat amb les extraescolars, a finals de juny rebreu un avançament de les activitat extraescolars que s'oferiran pel proper curs.


Us esperem a tots!

Wicked


Avui no us parlem de cap activitat extraescolar, però sí que ho fem d'una activitat en la que participa una de les professores que fan l'extraescolar de dansa. ¿Voleu veure a la  Sònia, cantar, ballar i actuar?. Doncs no us perdeu Wicked! La podreu trobar a les funcions dels dies 6, 8, 13, 15 (sessió de tarda) i 16. Espai Àgora Sabadell, al Centre Cívic de Sant Oleguer (c. Sol i Padrís, 92). 


dimecres, 5 de juny del 2013

Futbol. Cloenda activitat extraescolar

S'acaben les extraescolars i com a cloenda de l'extraescolar de futbol tindran lloc dos partits contra els alumnes del col·legi Sagrada Família.

  • Els més petits jugaran el proper dimarts dia 11 de juny de 18 a 19 h a les instal·lacions esportives del Col·legi Sagrada Família situades al carrer Sallarés i Pla, 40 de Sabadell. Els nens i nenes aniran acompanyats pel seu monitor de futbol des del col·legi fins a aquestes instal·lacions. La recollida dels vostres fills/es serà a les instal·lacions de la Sagrada Família. No oblideu tornar signada l'autorització que haureu rebut aquests dies.


  • Els grans ho faran el proper dimecres dia 12 de juny de 18 a 19 h a les instal·lacions esportives de l'Olimpia (Pista B), situades al carrer de l'Apúlia, 40 de Sabadell (davant l'estadi de la Nova Creu Alta). Haureu de portar i recollir els vostres fills/es en aquestes instal·lacions on es trobaran amb el seu monitor de futbol.

En ambdos casos els nens hauran de portar el xandall del col·legi.
Us esperem a tots!


Aprofitem per recordar-vos que les activitats extraescolars finalitzen el proper dia 14 de juny.