dimarts, 17 de setembre del 2013

Primer Pagament extraescolars

Recordeu que aquest any tenim un petit canvi en la sistema de gestió del pagament/cobrament de les activitats extraescolars.

La primera mensualitat (mes d’octubre) s’ha d’ingressar al compte del BBVA: 0182-8151-89-0201579737 (els que l’heu fet a l’antic compte d’Unnim també és correcte) al moment de fer la inscripció.
NO es tracta d'una matrícula, és el pagament de la mensualitat d’octubre. Recordeu també que heu de lliurar el justificant juntament amb la sol·licitud d’inscripció.

Desprès, a partir de 1 de novembre i fins el 1 de juny, us carregaran els 8 rebuts restants (nov, des, gen, feb, mar, abr, mai, i juny).


Gràcies a tots.


divendres, 13 de setembre del 2013

Extraescolar Karate

Hem rebut algunes preguntes i inquietuts relacionades amb l'activitat de karate.

Us volem aclarir que l’AMPA, mitjançant la Fundació Pere Tarrés, continuarà oferint aquesta activitat extraescolar en dos grups.

  - Dilluns i dimecres de 17:45 a 18:45
  - Dimarts i dijous de 17:45 a 18:45

Les classes es faran a les instal·lacions del col·legi Jesús Salvador, i el preu serà de 22 eur/mes.

Les classes començaran el 30 de setembre i finalitzaran el 15 de juny de 2014.

La realització de l'activitat està condicionada a la inscripció d’un mínim de 8-10 nens per grup.


Ens consta que el professor que feia les classes els darrers anys, farà l’activitat pel seu compte en un centre esportiu de la ciutat, però aquesta activitat estarà totalment desvinculada de l’AMPA i de l’escola.


Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte que tingueu al respecte.

Extraescolar Natació

Com han anat les vacances?

Esperem que hagueu carregat les piles i que estigueu preparats pel nou curs.

La darrera entrada que vam fer el curs passat era referent a la natació. Com veieu, comencem el curs amb la mateixa activitat.

En aquest moment tenim inscrits divuit nens i nenes pel curs de natació que es fa a les instal·lacions del Club Malibu. Hi ha trenta places més disponibles. Us recordem que l'ordre d'inscripció és el mateix en el que es rebi el pagament de l'activitat.

Us adjuntem de nou les circulars que hem preparat, on podreu apreciar que s'ha realitzat un canvi en el número de compte en el que heu de realitzar l'ingrés. Aquest canvi és fruit de les fusions que s'han realitzat entre les entitats bancàries. Si ja heu fet el pagament al compte antic, no ha d'haver cap problema ja que els comptes estan vinculats.




Si necessiteu qualsevol aclariment no dubteu en contactar amb nosaltres.