dimarts, 24 de desembre del 2013

Bon Nadal


dimarts, 10 de desembre del 2013

Festival de dansa

Avui us volem parlar del festival de dansa que estan preparant les noies i nois que fan aquesta activitat a l'escola.




Si l'any passat per aquestes dates es va fer una actuació com a participació en la Marató de TV3, aquest any la col·laboració és amb la Recollida Solidària d'Aliments. Les entrades són gratuites però precissament pel fet de col·laborar amb la Recollida Solidària, us demanem que cada assistent en porti algun aliment. 




Per tal de gestionar l'aforament del local, les entrades les heu de demanar directament a les professores de dansa. El lloc de l'actuació serà al Centre Cívic de Can Rull. Els nois que facin la representació hauran d'estar a les 17:00 h mentre que el públic podra accedir-hi a partir de les 18:00 h.



Us esperem a tots!

dilluns, 9 de desembre del 2013

5a Recollida de Joguines


Com cada any per aquestes dates, el proper dissabte 14 de desembre, realitzarem la recollida solidaria de joguines.

Enguany celebrem la cinquena edició i esperem que amb la vostra col·laboració tingui el mateix èxit que totes les anteriors. Podeu portar totes les joguines, llibres i contes que ja no feu servir.

La festa es farà al pati de l'escola entre les 11:00 i les 13:00 hores. Hi haurà tallers de dibuix i pintura, maquillatge i un infable. Per ajudar a entrar en calor, també hi haurà la tradicional xocolatada per gentilesa de Xocolates Genescà.

Ens ho passarem molt bé. No hi falteu. Us esperem!

dimarts, 3 de desembre del 2013

Loteria de Nadal (2)

Us recordem que els que heu agafat loteria per vendre, haureu de tornar les matrius dels talonaris i els diners obtinguts com a molt tard el proper dilluns dia 16 de desembre,  ja que hem de tornar la loteria que no s'ha venut a l'administració.

Si algú encara no ha agafat loteria i està interessat, encara podeu comprar. Us podeu dirigir al professor Marcel que està a les tardes al pati de l'escola en l'horari de portes obertes ( 17:30 a 18:00 h).

No volem acomiadar-nos sense abans donar les gràcies a tots els que ens heu ajudat amb la distribució de la loteria.