divendres, 28 de novembre del 2014

Festival de Dansa de Nadal


Ja el tenim aquí!


De nou, aquest any les noies de l'extraescolar de dansa ens han preparat una actuació, aquest cop, amb el fil conductor de La Bella Dorment i conjuntament amb el Centre Cívic de Gràcia.







L'actuació serà el dia 10 de desembre. Com l'any passat, es farà al Centre Cívic de Can Rull. L'entrada del públic serà a partir de les 19:10 h i l'actuació començarà a les 19:15 h.

Aquest any tornem a col·laborar amb el Banc d'Aliments i amb la Creu Roja, pel que haureu de dipositar un aliment o un producte de neteja que es recollirà a l'entrada de l'auditori.

Els pares de les noies que fan l'activitat rebreu més informació de les monitores la propera setmana.



TOTS SEREU BENVINGUTS!!! US ESPEREM!!!

Assemblea AMPA curs 2014 - 2015


El proper dimecres 10 de desembre a les 19:30 en primera convocatòria i a les 20:00 h en segona, es farà l'assemblea ordinaria de l'AMPA.

L'ordre del dia és:

  1.  Aprovació dels comptes del curs 2013 - 2014
  2. Pressupost curs 2014 - 2015
  3. Eleccions Junta de l'AMPA
  4. Pregs i preguntes

 Us esperem a tots!

divendres, 14 de novembre del 2014

Loteria de Nadal

Com cada any per aquestes dates, ja teniu a la vostra disposició la loteria de Nadal de l'Ampa. Els que tingueu bona memòria veureu que aquest any el número és diferent. Això és degut a que hem canviat d'administració de loteria per a que en el cas de resultar premiat el nostre número, tant de bo, poder cobrar les participacions directament a l'Administració.




Podeu adquirir les participacions totes les tardes al pati del col·legi. Recordeu que a banda de comprar la loteria que cadascú vulgui jugar, tot aquell que vulgui col.laborar venent paperetes, pot demanar els talonaris (de 25 paperetes).

Els que decidiu col·laborar recordeu que a l'import jugat 2,50 € heu d'afegir 0,50 € de donatiu per l'Ampa, per tant, el preu de cada papereta és de 3,00 €.



Moltes gràcies a tots per endavant i molta sort!