divendres, 19 de desembre del 2014

Bon Nadal


dijous, 18 de desembre del 2014

Recollida d'aliments

Benvolgudes famílies, com ja sabeu el passat dissabte 13, es va organitzar una recollida de joguines al col·legi amb la col·laboració de l'AMPA i dels alumnes de 4t d'ESO.

Des del col·legi s'ha organitzat una recollida d'aliments per als necessitats de la nostra ciutat.

La recollida de joguines i aliments continuarà durant tota aquesta setmana. Els alumnes de 3r i 4t d'ESO les portaran dilluns 22 a les dependències de la Parròquia.

Us animem a seguir fent aportacions!!!

Gràcies!!!

Festival de dansa (2)

Hola famílies!!!

El passat 10 de desembre es va fer el festival de Nadal de l'activitat extraescolar de Dansa amb la col·laboració del Centre Cívic de Gràcia, el tema del festival era LA BELLA DORMENT, aquí us deixem un vídeo de les nostres participants!!!



dimarts, 9 de desembre del 2014

6a Recollida de Joguines


Dissabte 13 de desembre l'Associació de Pares i Mares del col·legi Jesús Salvador, amb la col·laboració dels alumnes de 4t d'ESO, organitza la 6ª RECOLLIDA DE JOGUINES. 


Les activitats començaran a les 11 H. del matí i s'allargaran fins a la 1 del migdia. Hi haurà castells inflables per als més petits, música, balls i pels alumnes més grans de Primària una divertida gimcama.


Al final de les activitats, amb la col·laboració de la Pastisseria Genescà, podrem gaudir d'una boníssima xocolatada.


Totes les famílies podeu portar les joguines i els contes que no féu servir i estiguin en bon estat perquè cap nen es quedi sense regals aquest Nadal. Aquest és el gran objectiu d'aquesta festa.



Us esperem a tots!!!!

dilluns, 1 de desembre del 2014

Servei Menjador


A petició d’un grup de famílies usuàries del Servei de Menjador, des de l’AMPA volem convocar una reunió amb tots els usuaris d'aquest servei per recollir tots els suggeriments i propostes de millora que pugueu plantejar, i traslladar-los al gestor del servei. 

La reunió serà el proper dijous 4 de desembre, a les 17:30 hores al menjador del col·legi Jesús Salvador.